Bonjour!

FOYER Café&bakery е основано през 2012 година в Несебър, България. От този момент ние предлагаме най-доборото от европейската кухня на нашата клиантела. В началото се фокусирахме към френските слдакиши и хлябове, както и хубаво кафе, италиански разядки, вино, коктейли, чайове и домашно направени напитки. В последствие решихме да надградим с френска, италианска и средиземноморска кухня. Също така предлагаме и селекция от български национални ястия. Нашите нови и настоящи клиенти потвърждават, че сме направили успешно надграждане.

Ние сме отдадени в това да предложим на нашите клиенти атмосфера вдъхновена от френския прованс и добър сервиз в съчетание с вкусна храна приготвена само с качествени и свежи продукти. Нашите гости оценяват то и се връщат в FOYER при всяка възможност!

Селски хляб
Селският хляб е вид франзела, изпечена по стара френска технология. И ако това е така, рецептата спокойно може да се отнесе към класиката. Пшенично брашно с малко ръж, твърда кора, изумителни трохи! Заведението FOYER в Несебър с радост подарява на своите гости късче от традиционна Франция! Нека днес това бъде френски селски хляб!

Пълнозърнест хляб
Следите за фигурата и здравето си? Отказвате тестени продукти? За вас има специално предложение от заведение FOYER в Несебър – пълнозърнест хляб! Пълнозърнестият хляб се пече от зърнена смес и съхранява всички необходими витамини и минерали. А това ще се отрази по прекрасен начин на вашето самочувствие! Заведението FOYER се грижи за здравето на своите гости!

Чабата с домати и босилек
Това е още един вид италиански квасен хляб – прекрасна чабата, която предлага на своите посетители заведението FOYER в Несебър – чабата с домати и босилек. Чабатата с домати и босилек е изборът на истинските гурме любители. Характерната черта на приготвянето на тази чабата е в подготовката на доматите – те предварително се мариноват в зехтин и подправки. В същото време, свежият аромат на босилека е предназначен да подчертае необикновения вкус на този хляб.

Ръжен хляб със стафиди
Още един вид традиционен френски хляб – ръжения. Понякога го наричат селски хляб. Първоначално този хляб бил много практичен – благодарение на дебелата му коричка, меката част се запазвала свежа и мека за дълго време. В наши дни, обаче, няма нужда от това, да напомним, че във FOYER никога няма да Ви предложат вчерашен хляб. Сега пекарите и кулинарите имат прекрасна възможност да проявят фантазия - ръженият хляб в съчетание с различни добавки придобива наистина неповторим вкус. Препоръчваме Ви да опитате забележителния ръжен хляб със стафиди и орехи – истинска гордост за заведението FOYER